Voordracht donderdag 23 juni’20

Hallo (blijf in Uw tuin) hierleden

Ondanks al de problemen van de afgelopen maanden willen we toch graag ons 1ste deel van het tuinhier jaar 2020 een beetje positief afsluiten met onze laatste activiteit voor eigen leden – een (gepland) praktijkbezoek aan de biotuin van biotuinder  JEF STEVENS/mangelmoes – Mispad (zonder nummer)

De kwekerij kan bezocht worden met de auto ter plekke (enkele parkeerplaatsen zijn beschikbaar) of eventueel kan deze achtergelaten  op het einde van de verharding aan het Mispad (en enkele honderden meters verder doorlopen) en natuurlijk per fiets of al wandelend.

Vermits het in de open natuur doorgaat en iedereen voldoende afstand bewaard (eventueel een mondmasker dragen voor wie dit wilt) moet dit lukken.

De praktische voordracht is gepland op  donderdag 25 juni 2020 ter plekke, mits het weer geen zotte kuren zal maken dan. Starten doen we om 19.15 uur. Tekst en uitleg over het bedrijf en de tuin natuurlijk (groenten/bloemen/kruiden enz…) worden gegeven door Jef Stevens.

Uit een voorafgaande verkenning weten we dat een bezoek zeker de moeite zal lonen.

Meer info over de biotuin van Jef : MANGELMOES

Voor het overige wensen we jullie allemaal een goede gezondheid, een goed verlof (in Uw tuin/kot of  zonnige bestemming), en mits het lukt en mag (en we weer niet hervallen) zetten we in september ons jaarprogramma normaal verder.

Tegen dan geven we nog een seintje en houden jullie op de hoogte.

Alvast de groeten en goede gezondheid gewenst vanwege het bestuur van Tuinhier Lillo