Voordracht donderdag 19 april’18

Beste tuin(h)iers,

Wij nodigen U uit op onze volgende voordracht welke doorgaat op donderdag 19 april  – aanvang 19.30 uur – zaal Hortelstraat 21 te Lillo-Houthalen

Het thema: Gebreksverschijnselen in de groentetuin

Voordrachtgever is dhr. Claesen Willy

Belangrijk om tot een goed resultaat te komen bij het tuinieren (in sier- en groentetuin) is  kennis hebben over onze bodemtoestand – m.a.w. hoe is het gesteld met de PH ? van onze grond. Welke zijn de behoeftes van de planten ? Welke indicaties geven de planten aan die verwijzen naar een gebrek of overdaad van bepaalde voedingselementen. En natuurlijk welke middelen en/of meststoffen (NPK) kunnen we waar, wanneer en hoe toepassen. Meer over dit alles kom je te weten op deze boeiende en leerzame voordracht.

Het TUINHIER BESTUUR                                  Iedereen is van harte welkom!

Mededelingen

  1. NIET VERGETEN !!! Afhalen van de (bestelde) quickcelplanten   Op  vrijdag  06 april 2018 in de zaal aan de Hortelstraat 21 te Lillo vanaf 14.00 uur tot 18.30 uur.  Bij belet of info  011/57 47 58. (Deckers Jan)
  2. NIEUWE BESTELLIJST(EN) serregroenten en 1-jarigen – Tijdig binnen te brengen a.u.b! Bedeling serregroenten op vrijdag 20 april (zaal Hortelstraat) van 15.00 uur tot 18.30 uur. Telkens voldoende leeggoed ook  meebrengen bij afhaling !
  3. Op zondag 22 april 2018 is er de officiële opening van de zaal in de Hortelstraat in Lillo en gaan er tal van activiteiten door  in de Hortelstraat en ook zal Tuinhier Liilo er een (info) standje hebben dat kan bezocht worden.  Het programma van de dag kan je vinden op de website van tuinhier Lillo (www.tuinhierlillohouthalen.be)