Annulering bestelling éénjarige bloemen en groenten volle grond EN voordracht 28 mei’20

Beste tuinhier-leden
We hebben de voorbije maanden dingen die zo vanzelfsprekend waren als werk, familiebezoek, terrasje doen, oppas kleinkinderen… moeten missen. De volgende maanden zullen hoogstwaarschijnlijk ook niet normaal verlopen. Ongetwijfeld zijn er leden die in hun naaste kring zware klappen hebben gekregen van dit virus. Wij leven mee en wensen iedereen veel moed en sterkte toe.
Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen dat wij momenteel door de diverse corona maatregelen met onze (tuinhier) handen in het haar zitten.
Tot onze wanhoop loopt onze planning van het voorjaar 2020 volledig in het honderd.
De annulering van zowel de voordrachten van maart en april als de levering van de bestelde serreplanten is al gebeurd.
Nu zijn we ook genoodzaakt om enerzijds de bestelling van één jarige bloemen en planten volle grond en anderzijds de voordracht van 28 mei te schrappen.
Zoals bij de serreplanten krijgen we van onze groothandelaar geen garantie op het bekomen van de één jarige bloemen en planten voor de volle grond. Door de corona situatie is er door de telers te weinig en te laat gezaaid. Hierdoor worden de beschikbare planten praktisch volledig afgenomen door de grote leveringscontacten en vallen wij als kleine afnemer langs de boot.
Voorlopig nemen we nog geen beslissing over de voordracht juni (bezoek  bio-tuin Mangelmoes gelegen nabij het ontmoetingscentrum Lillo). Hopelijk kan deze einde juni doorgaan.
Samen met jullie hopen we gezond en corona vrij te blijven en rekenen we op een iets meer normale situatie vanaf juli’20.
Wij danken jullie voor jullie begrip.
Geniet nog van het tuinieren en vriendelijke groeten.
Het bestuur